Hos oss

Vår restaurang består dels av en mindre matsalsdel med 14 platser där du sitter i en mysig miljö med fönster ut mot Storgatans förbipasserande, och dels vår bistro med 14 platser vid lite högre bord med bekväma barstolar där ni har full insyn i såväl barens vinkylar som kökets pulserande arbete. Vi har även populära ”bord 8”, med upp till 6 platser, som ligger precis däremellan i en härlig kombination av barbord intill vår matsalsmiljö.

Uppge vid bokning om ni har några specifika önskemål kring sittplatser så ska vi göra allt vi kan för att tillgodose era förväntningar.

Till sommaren slår vi upp dörren till vår mysiga innergård, med ca. 50 platser, där eftermiddags – och kvällssol, mysig pergola, grönskande odlingslådor förstärker den patenterade inramningen mellan fasaderna. Här har vi även platser på vår lilla ”läktare” för dem som bara vill hänga med något gott i glaset.

Lokala Samarbeten

Sörmland bjuder på fantastiska mathantverkare, producenter och uppfödare. Vi är stolta över att i möjligaste mån samarbeta med en handfull av dem, i menyerna kan man kanske hitta mozzarella från vattenbuffel, grönsaker från Stallarholmen, fantastisk närproducerad öl, Viktors goda korv eller nötkött från Fogdö. Allt med en ärlig handpåläggning -från jord till bord.

Bordsbokning

Vi rekommenderar att ni bokar bord
För sällskap över 8 personer krävs förbeställning av mat från vår meny, detta för både er och vår skull för att kunna uppnå den nivå på service och kvalitét som vi vill hålla.

För sällskap över 14 personer, kontakta oss för menyförslag.

Vi tar inga enskilda bordsreservationer till lunch, kontakta oss om ni är ett större sällskap.

Vi tar inga bordsreservationer* på vår uteservering. Vid borsbokning är ni garanterade att få ett bord i restaurangen. Vid väder, önskan, och i mån av plats placerar vi er självfallet ute.

*undantaget vid specialarrangemang, så som trubadurkväll.

Vi är en kontantfri restaurang.
Företagsfakturering går bra efter överenskommelse.

Kontakta oss vid bordsbokning!

info@hihbistro.se
0159-367 01