Alá Carte
Lite smått
”Har ni nötter eller nått?” -55.-
friterade marconamandlar
Saltgurka med smetana & honung -65.-
En liten jävel med lyx-vodka? +96.-
Parmesan -65.-
En bit 24månaders parmesan serverad med lagrad Balsamico från Modena
Förrätter
Råbiff -150.-
Sotat och tärnat innanlår från Annelunds Ekogård. Blandas med kimchi och ingefära och serveras med sojamajonnäs, friterad enokisvamp, koriander och krossade sesamfrön.
Vol-Au-Vent -125.-
Hasselnötskrispig smördeg fyllt med höstens karamelliserade lökar och len gruyèrecrème
Lobster-Bun -155.-
Fluffig Bao-Bun fylld med hummer- & kräftröra, äpple och jalapeñomajonnäs, silverlök, körvel och rostad lök
Varmrätter
Oxkind Bourguignon -295.-
Nattbakad kind från Lövsta serveras med rökt baconsida & småsköna lökar i rödvinssås. Till det en len potatispuré smaksatt med brynt smör, picklade lingon och rotfruktschips.
Biff Rydberg -345.-
Elins klassiska Biff Rydberg med oxfilé, potatis och ölbrässerad lök, serveras med senapscrème och krämig äggula
Hälle -315.-
Liten hälleflundra serverad med parmesan-& örtfylld röstirulle & galet god vitvinssås
Risotto-235.-
Krämig risotto med kantarell, Karl-Johansvamp och butternutpumpa. Toppas med parmesan, skott och friterad purjolök.
Råbiff 1/1 -285.-
Som den lilla, fast större & med friterat rispapper
Dessert
Allt annat än en Fattig Riddare -125.-
Fluffigt briochebröd som vi steker i pannkakssmet, serveras med äppelkompott och vaniljparfait.
Sticky Pudding -105.-
Ljummen och goffig kaka med salt kolasås och lättvispad grädde
Kaffegodis -75.-
Är de små får man ta… …tre…
miniversioner av chokladtryffel, macaron och gelehallon
Hjortron & Havtorn -125.-
Ljummen soppa med hjortron och havtorn, serveras med vispad tonkapannacotta och mandelbiskvier
För de yngsta (upp till 12år)
Köttbullar -95.-
Hemmatrillade köttbullar serveras med potatispuré, gräddsås & rårörda lingon
Pannkakor-85.-
2 perfekt stekta mamma-pannkakor med mycket smör och kärlek, serveras med hallonsylt och lättvispad grädde.
…resten av menyn
Det mesta på vanliga menyn ordnar vi såklart i barnportion. Fråga…