Onsdagskorken

(September – Maj)

På onsdagar öppnar vi upp ett nytt premiumvin och säljer på glas, halvglas eller kanske till och med per centiliter för den som vill testa. En spännande möjlighet att få dricka viner som annars brukar behövas beställas på flaska för en mindre förmögenhet, håll utkik på sociala medier för veckans kork.

Onsdagstrubadur

(Juni – Augusti)

Från och veckan efter midsommar och fram till i mitten av augusti så bjuder vi förstklassig underhållning på innergården där erfarna musiker gör allt för att förgylla just er onsdagskväll. Spelningarna brukar vara mellan 19.00-22.00 och är dessutom enda dagarna du kan boka sittplatser på vår uteservering.

Dryckesprovningar

Som utbildade sommelierer leder vi er genom givande provningar. Första torsdagen i månaden kör vi vinprovningar med förbestämda teman. Se vilka teman vi kommer ha och boka under ’boka bord’.

Sugen på en egen provning, på eller utanför restaurangen? Maila oss

Julbord

Vi bjuder in till tallriksserverat julbord där klassiker blandas med egna och nya tolkningar, allt inleds med mysigt glöggmingel på innergården. Vid större sällskap maila oss. 

Catering

Med år av erfarenhet hjälper vi er mer än gärna med middagen, festen eller mottagningen. Även om den skulle ske utanför restaurangens fyra väggar. Hör av dig om dina idéer så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just dig. Allt ifrån den lilla privata middagsbjudningen med egen kock till studentbuféer i trädgården.

Bröllop

Livets viktigaste och definitivt roligaste middag, ge oss dina förutsättningar och förväntningar så hjälper vi er med allt ifrån planering och menyskrivning till personal och porslin. Litet och intimt hos oss eller storslaget och med hela tjocka släkten ”på lokal”, vi är flexibla.